Hizb ut-Tahrir-relateret hjemmeside opfordrer til “den væbnede kamp” for magtovertagelse i Danmark

Hjemmesiden aldawah.dk fungerer som en slags reklame for det islamiske parti Hizb ut-Tahrir. Professor i Mellemøstlige Studier Kirstine Sinclair bekræfter i en email, at hun er “ganske overbevist om, at det er Hizb ut-Tahrir-personer, der står bag hjemmesiden”. I al-dawah.dk’s artikelsamling (kopi her) opfordrer til væbnet kamp deres artikel Den politiske kamp for Islam (kopi her):
 
Gennem sin kampagne konfronterer partiet regimet, og forsøger at overtage ledelsen fra regenten. … Hvis vi kiggede dybere på den muslimske verdensanskuelse, ville vi snart indse, at den overhovedet ikke kan adskilles fra den politiske kamp, og at den inkluderer den politisk-intellektuelle kamp, dvs. kaldet til alt hvad der er det rette, og forbudet imod hvad der er det slette. Den inkluderer også den væbnede kamp, som er al-Jihad. Den muslimske verdensanskuelse forbereder muslimen til at være en mand af Jihad og kamp.
aldawah.dk opfordrer til henrettelser af frafaldne og af folk som kritiserer islam, samt amputering, i deres artikel Det islamiske straffesystem (kopi her):

“Den islamiske verdensanskuelse er livsstilens (deen) søjle, og skal beskyttes som en kostbar juvel. Derfor bliver enhver, der ønsker at forlade islam, efter at have omfavnet den, og efter at have fået råd om det, tildelt dødsstraf. Det samme gælder enhver der bagvasker Islams anskuelse. …

Islam beskytter alle borgeres rigdom ved at fastsætte en streng straf, eksempelvis afhugning af tyvens hånd…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *