Unge Muslimer i Odense udlover jihad-bog i præmie

Foreningen Unge Muslimer I Odense udlover på deres Facebook-side (kopi her) bogen Al Aqidah al Wasitiah og kalder bogen “nyttig”. Bogen prædiker drab på ikke-muslimer, med mindre de konverterer til islam: “5. La ilaha illa Allah (There is no god but Allah) is the formula of Tawhid (Oneness) which all Messengers (peace be upon them all) agreed upon, rather it is the essence of their messages, and every Messenger made it the opening of his message and its pillar, as our Prophet (peace be upon him) said: “I was ordered to fight people until they say La ilaha illa Allah, and if they say it, then they protect their blood and their property from me except for its dues, and Allah, The Almighty, The Supreme, will judge them.” (Al-Bukhari and Muslim)”

Bogens forfatter, Shaykh al Islam Ibn Tayymiyyah, betragtes som grundlægger af Islamisk Stat.

OPDATERING:
Svar på aktindsigt:

“Foreningen Unge Muslimer er ikke en godkendt folkeoplysende forening, og de har derfor ikke modtaget tilskud eller lånt lokaler i henhold til Folkeoplysningsloven. Jeg har forespurgt på de enkelte folkeskoler, og de har heller ikke lånt lokaler ud til foreningen.

Venlig hilsen
Dorte Ankjær Nielsen
Kontorchef
Odense Kommune”