Islamisk Trossamfund

 • Abu Laban: Islamisk Trossamfund er bygget op omkring den islamistiske imam Abu Laban. Laban inviterede i 1990 “Den blinde sheik” Omar Abdul Rahman til København for at radikalisere danske muslimer. Rahman blev i 1993 idømt 240 års fængsel for at stå bag planlægningen af terrorbombningen af World Trade Center samme år. Laban har plejet omgang med flere andre jihadister og udtrykt sympati for Taliban. Osama bin Laden kaldte han “et godt menneske”. Laban har foreslået, at kvinder har religiøs pligt til at dække sig til, og at dansk straffelov skulle erstattes af sharialovens regler for blodpenge. Laban var så ekstrem, at han var forment adgang i De Forenede Arabiske Emirater og i Ægypten. Det siger meget om Islamisk Trossamfund, dens menighed og dens moské, at de er bygget op omkring Abu Laban. Islamisk Trossamfund har aldrig taget afstand fra Laban.
 • Det var Islamisk Trossamfund, der kickstartede Muhammed-krisen. Det gjorde de ved at sende en delegation til Mellemøsten med både falske og rigtige tegninger. Senere afsløringer viser, at formålet var at starte boycotts og voldelige optøjer imod Danmark. Danskere står af samme grund stadig højt på jihadisternes hit-liste. Skulle den elskelige Kurt Westergaard eller en anden dansker på et tidspunkt blive dræbt som hævn for tegningerne, vil Islamisk Trossamfund have blod på hænderne. Islamisk Trossamfund har senere udtalt, at de fortryder delegationen. Man kan selvfølgelig ikke vide, om de taler med to tunger. Fakta er, at de ikke har undskyldt. De har heller ikke udtalt, at de nu bakker op om den ytringsfrihed, de har opfordret til oprør imod. Ligesom de heller ikke har bedt den muslimske verden afblæse det had og de opfordringer til terror, som trossamfundet selv har oppisket.
 • I et interview med en undercover-journalist i 2006 udtaler Abu Labans medarbejder i Islamisk Trossamfund: Vi er salafister. Samtidigt truer medarbejderen flere journalister i et forsøg på at få dem til at skrive positivt om trossamfundet.
 • Islamisk Trossamfund har giftet mindreårige piger væk. Undskyldning for ulovlighederne var, at det var i overensstemmelse med sharia.
 • Islamisk Trossamfund har aldrig taget afstand fra de mange dele af Koranen (Allahs åbenbaringer til Muhammed) og haditherne (Muhammeds ligeså hellige ord og gerninger), som opfordrer til had, vold, drab og terror.
 • Den nu dømte terrorist Sam ‘Boghandleren fra Brønshøj’ Mansour havde sin gang i Islamisk Trossamfund. Abu Laban har endda viet Mansour og dennes første kone, Betina Meisner. Terroristens kone, Meisner, blev senere underviser og talskvinde for Islamisk Trossamfund.
 • Eks-islamisten Ahmed Akkari havde som imam et nært kendskab til Islamisk Trossamfund. Han rejste bl.a. sammen med Abu Laban til Mellemøsten i den berygtede delegation, der med Muhammedtegninger opildnede til had og vold imod Danmark og danskerne. Akkari har efterfølgende fortalt i sin bog ‘Min afsked med islamismen’, at han ikke kendte en eneste moské i Danmark, som ikke er islamistisk. Han afslører også i bogen, at Islamisk Trossamfund arbejdede sammen med terrororganisationerne Hamas og Hizbollah under Muhammedkrisen.
 • Islamisk Trossamfund nægtede at tage afstand for terrorangrebene på Charlie Hebdo og en jødisk butik i Frankrig, januar 2015.
 • Den 16. februar 2015 gav Islamisk Trossamfund Islamisk Stat-jihadisten Omar El-Hussein en særdeles pompøs begravelse. Der var så mange deltagere til ceremonien, at der ikke var plads nok inde i moskéen og man blev nødt til at rulle plastikunderlag ud udenfor. Flere kendte salafister deltog i begravelsen, og deltagere er blevet fotografet med Islamisk Stat-håndtegn. Ved at give massemordere en traditionel islamisk begravelse viser Islamisk Trossamfund og dens menighed, at man kategoriserer Islamisk Stat og dens jihadister som ægte muslimer.
 • Fredag d. 21. august 2015 inviterede Islamisk Trossamfund den fundamentalistiske imam Haitham al-Haddad til at radikalisere københavnske muslimer. al-Haddad går ind for ‘hele pakken’, herunder stening af utro kvinder.
 • I januar 2016 lagde Islamisk Trossamfund lokaler til et arrangement med ekstremisten Sheikh Shahid Mehdi. Mehdi er kendt for at mene, at kvinder som ikke dækker sig til, selv er skyld i, hvis de bliver voldtaget.
 • En sigtet Islamisk Stat-kriger har undervist i Islamisk Trossamfund.
 • TV2 afslørede i foråret 2016 Islamisk Trossamfund i at nægte kvinder retten til at afvise sex med deres ægtemand, heller ikke selvom manden er voldelig.
 • Tidligere talsmand Kasem Ahmad støtter åbent sharia, herunder stening for utroskab.
 • Københavns Borgerrepræsentation og kommune har droppet al samarbejde med Islamisk Trossamfund med henvisning til trossamfundets fundamentalistiske holdninger.
 • DIT har nægtet at tage afstand fra terrororganisationen Islamisk Stat.